Vi søger en projektmedarbejder til vores projektteam

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

Vil du være med til opfinde, udvikle, søge og lede projekter, der kan gøre det endnu bedre at være elev på FGU Trekanten?

I stillingen som projektmedarbejder vil du indgå i vores projektteam, hvor du kommer til at være projektleder på fonds- og udviklingsprojekter samt en række interne projekter. Du kommer til at arbejde med projektudvikling og fundraising i forhold til uddannelsesverdenen, og du vil få ansvaret for at afdække vores forskellige ansøgningsmuligheder i sektoren. Stillingen kan eventuelt kombineres med andre funktioner i en uddannelsesinstitution.

Vores projektteam består af to projektmedarbejdere og vores vicedirektør. Vi søger endnu en projektmedarbejder, fordi vi ønsker at opnormere og styrke vores arbejde med projekter – både egne projekter og projekter i samarbejde med private og offentlige partnere. Du kommer desuden til at samarbejde med både ledere og medarbejdere i hele organisationen.

Dine kvalifikationer

Du har flere års erfaring med projektarbejde og fundraising gerne fra en uddannelsesinstitution, en region, en styrelse eller en fond. Du er initiativrig af natur og ser muligheder frem for begrænsninger. Derudover forventer vi, at du:

 • Er innovativ og kan bruge den nyeste viden.
 • Er proces- og resultatorienteret og kan sætte mål.
 • Har en relevant uddannelse.
 • Evner at have et skarpt fokus på formuleringen af projektets formål, vision og resultater.
 • Kan sælge dine idéer eksternt såvel som internt.
 • Har et godt netværk i miljøet.
 • Kan indgå i og bidrage til faglige fællesskaber gennem samarbejde, sparring og tilrettelæggelse.
 • Har lyst til målgruppen og udviklingsarbejdet omkring den.
 • Besidder humor og deltager aktivt i skolens sociale liv.
FGU Trekanten tilbyder

Du bliver en del af vores projektteam og får din daglige gang på vores skole på Boulevarden i Vejle, men du skal påregne at arbejde delvist på alle fem skoler. Derudover kommer du til at samarbejde med eksterne partnere om projekter. I FGU Trekanten tilbyder vi:

 • Et stærkt tværfagligt fællesskab med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har et fælles mål om at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring.
 • Et stærkt udviklingsmiljø, hvor mange medarbejdere involveres.
 • Et godt socialt miljø, hvor trivsel har høj prioritet.
 • Formel uddannelse til alle ansatte.
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med relevant organisation og på basis af din baggrund og erfaring. Ansøgningsfristen er fredag den 13. august 2021. Første samtale afholdes den 18. august, og anden samtale afholdes den 23. august. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør, Per Jensen.  

Vi holder lukket i sommerferien fra den 3. juli til og med den 1. august.

{{item.name}}

{{location.name}}

Middelfart03

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk