Vi søger en underviser til Auto & metal

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

Vil du undervise i emner inden for motor og mekanik?

Vi søger en medarbejder til vores skole i Middelfart, der kan undervise efter fagtemaet Motor og mekanik på vores autoværksted. Vi søger en ny underviser, da vi udvider dette fagtema.

Auto & metal er et værksted på produktionsgrunduddannelsen (PGU), hvor undervisningen er helhedsorienteret og består af 2/3 produktion og 1/3 teori. Du kommer til at undervise i emner som anvendelse af maskiner, materialeegenskaber, materialeanvendelse, sikkerhedskrav og værktøjsanvendelse. Derudover skal du tilrettelægge forløb, hvor eleverne får mulighed for at afprøve deres viden i praksis – også i samarbejde med erhvervslivet. Du kommer også til at undervise i PASE (Privatøkonomi, Arbejdslære, Samarbejdslære, Erhvervslære), som er et obligatorisk fag.

Som underviser bliver du kontaktlærer og vejleder for eleverne på værkstedet. Du skal derfor have lyst til – og gerne erfaring med – at arbejde med unge mennesker med både faglig, etnisk, social og personlig forskellighed.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du evner at være i et udviklingsrum, hvor du får stor indflydelse på indhold og udformning, og hvor du ikke kender alle svar på forhånd. Derudover forventer vi, at du:

 • har en relevant uddannelse og baggrund som mekaniker
 • har erfaring med undervisning og pædagogisk arbejde
 • evner at skabe trygge læringsrum med faste rammer og høj trivsel
 • kan indgå i og bidrage til faglige fællesskaber
 • kan tilrettelægge projekter, der knytter erhvervs- eller foreningsliv sammen med almene fag
 • er udviklingsorienteret og har en positiv indstilling til en foranderlig hverdag
 • besidder humor og deltager aktivt i skolens sociale liv
 • har lyst til målgruppen og det pædagogiske arbejde omkring den
FGU Trekanten tilbyder
 • Et stærkt tværfagligt fællesskab af undervisere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har et fælles mål om at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring
 • Et godt socialt miljø, hvor trivsel har høj prioritet
 • Formel uddannelse til alle ansatte
 • Frie rammer til selv at planlægge din hverdag
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med Uddannelsesforbundet og på basis af din baggrund og erfaring. Vi afholder samtaler løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer på Jobindex.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder, Anja Klastrup.

{{item.name}}

{{location.name}}

Middelfart03

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk