Vi søger imødekommende og kompetent administrativ medarbejder til vikariat i Vejle

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

Vi søger administrativ medarbejder til fire måneders vikariat på vores skoler - primært på Sandagervej og sekundært på Boulevarden i Vejle

Som administrativ medarbejder kommer du til at beskæftige dig med et bredt udsnit at opgaver i forbindelse med studieadministration på en uddannelsesinstitution. Samtidig bliver du skolens receptionist på Sandagervej, der skal tage godt imod elever og gæster, der kommer i huset. Derfor er det vigtigt, at du sætter en ære i at være imødekommende og løsningsorienteret, ligesom du kan håndtere afbrydelser i arbejdet med et smil. Opgaverne er både relateret til elever, forældre, undervisere, ledere og samarbejdspartnere.

Hvem er du?
 • Du er uddannet inden for økonomi eller administration
 • Du er positiv, omstillingsparat, handlingsorienteret og initiativrig
 • Du er struktureret – også når du har mange bolde i luften
 • Du trives med at arbejde selvstændigt, men med sparring fra dine kollegaer på vores andre skoler
Det er en fordel, at
 • du har erfaring med elevadministration
 • du har kendskabet til statens IT-systemer
 • du har kendskab til IST – Uddata plus
FGU Trekanten tilbyder
 • et spændende job for den rette, der trives med at arbejde i en institution i en opbygnings- og udviklingsfase, hvor du selv er medbygger
 • et job, hvor du bl.a. får ansvar for det administrative på flere af vores skoler
 • en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor to dage sjældent er ens
 • en spændende og mangfoldig arbejdsplads, der sætter medarbejdertrivsel i højsædet
 • et job, som også indeholder almindelige og forefaldende administrative opgaver
 • et job, hvor du ikke er bange for at ”tage fat” og give en hånd med, når der er brug for det 
Løn- og ansættelsesvilkår

Jobbet er et 4 måneders vikariat som udgangspunkt med en fuldtidsansættelse på 37 timer fordelt mellem de to skoler i Vejle med ca. 25 timer på Sandagervej og 12 timer på Boulevarden. Der kan blive mulighed for forlængelse.

Aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter og lt-medarbejdere (HK) (Modst.nr. 033-19) og de hertil indgåede lokalaftaler.

Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer via Jobindex senest den 27. maj 2022. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt – gerne før sommerferien. Samtaler holder vi løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomi-, IT- og administrationschef Lars Gjørtz Hougaard.

{{item.name}}

{{location.name}}

Middelfart03

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk