Vi søger buschauffør til vores skole i Vejle

 FGU Trekanten søger en buschauffør, der kan transportere vores elever til vores skole på Sandagervej i Vejle hver morgen. Arbejdstiden vil være 12-15 timer om ugen i tidsrummet fra klokken 05.30-08.30.

Vi kan tilbyde en stabil arbejdsplads med gode kollegaer, der brænder for FGU-målgruppen. Det er ikke et krav, at du har kendskab til målgruppen, men du skal have lyst til at arbejde med og blandt vores elever, der er unge mennesker i alderen 15-25 år.

Opgaver
  • Transport af vores elever til vores skole på Sandagervej hver morgen
  • Rengøring af bussen
  • Andre serviceopgaver i forbindelse med bussen
Forventninger til dig
  • Du er uddannet buschauffør
  • Du har lyst og evne til at arbejde blandt unge mennesker
  • Du har en positiv indstilling til dine omgivelser
Løn- og ansættelsesvilkår

FGU Trekanten har overenskomst, og løn- og ansættelsesvilkår følger denne overenskomst. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Ansøgningsfrist er mandag den 8. august. Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til Jobindex.

Da vores skoler holder sommerferielukket, er det først muligt at kontakte os telefonisk fra mandag den 1. august. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Helle Korgaard på tlf.: 6113 6105 eller mail: hlk@fgutrekanten.dk.

Du kan læse mere om FGU Trekanten på vores sociale medier (@FGUTrekanten).

Om FGU Trekanten

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

{{item.name}}

{{location.name}}

Middelfart03

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk