Vi søger lærer-trainee til Middelfart eller Fredericia

Vil du læse til lærer, imens du arbejder deltid på en FGU-skole? Nu får du muligheden for at kombinere uddannelse og job. UCL og FGU Trekanten tilbyder ansættelse som lærer-trainee på en skole, imens du uddanner dig til lærer, så du er sikret studierelevant arbejde med løn i din studietid.

Lærer-traineeuddannelsen er en fire-årig professionsbachelor. Den kan du læse ved UCL i Jelling, og samtidig være deltidsansat på FGU Trekantens skole i Middelfart eller Fredericia. I starten vil du undervise sammen med en anden og erfaren lærer. Løbende får du mere selvstændigt ansvar for planlægning og gennemførelse af undervisning.

Dine kvalifikationer

Hos FGU Trekanten søger vi medarbejdere, der brænder for helhedsorienteret undervisning og har en anerkendende tilgang til vores unge mennesker. Derudover forventer vi, at du:

  • er lærerstuderende på lærer-traineeuddannelsen ved UCL i Jelling
  • er interesseret i at arbejde med unge i FGU-målgruppen
  • kan samarbejde med elevernes øvrige undervisere om at skabe helhedsorienteret undervisning, hvor der er samspil mellem praktisk arbejde og undervisning
  • besidder humor og deltager aktivt i skolens sociale liv
FGU Trekanten tilbyder

På vores skoler i Middelfart og Fredericia bliver du en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle arbejder ambitiøst, dedikeret og dygtigt med at levere den bedste undervisning til FGU-eleverne. Vi tilbyder desuden:

  • et stærkt tværfagligt fællesskab af undervisere med mange forskellige baggrunde
  • et spændende og bredt fagligt udbud
  • et godt socialt miljø, hvor trivsel har høj prioritet
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med Uddannelsesforbundet, og på basis af din baggrund og erfaring. Ansøgningsfrist er 1. maj 2023, og vi afholder samtaler løbende. Vi ønsker stillingen besat 1. august 2023. Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til Jobindex.

Ansøgningsfristen til læreruddannelsens kvote 2 er 15. marts 2023 kl. 12. Vi anbefaler, at du søger ind på kvote 2, selvom du har mulighed for at blive optaget på kvote 1.

Læs mere om lærer-traineeuddannelsen her: https://www.ucl.dk/uddannelser/traineelaerer/

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Hjerrild fra UCL på 5133 0119. Hvis du vil vide mere om FGU Trekanten, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Anja Klastrup.

Om FGU Trekanten

FGU (den forberedende grunduddannelse) er en uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

{{item.name}}

{{location.name}}

Middelfart03

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk