Vi søger underviser til værkstedet Håndværk på Sandagervej

Brænder du for at formidle dit fag til unge i FGU-målgruppen? Og har du en anerkendende tilgang til unge, der søger efter at finde deres vej i livet og måske er faret vild undervejs?

Vi søger en ny underviser til vores værksted Håndværk på Sandagervej i Vejle. Her skal du undervise værkstedets elever i arbejdet med håndværk og ejendomsservice samt i faget PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Der undervises efter fagbilaget Byg, bolig og anlæg. Som underviser skal du desuden være kontaktlærer og vejleder for eleverne på værkstedet. Du skal ligeledes have ansvar for værkstedets lærling. Derfor er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med unge mennesker og ser din relation til dem som afgørende i forhold til at kunne løfte eleverne videre på deres vej imod uddannelse eller job.

Vi arbejder i teams og planlægger undervisningen sammen – enten for alle teamets elever eller sammen med dansk- og matematikunderviserne. I opstartsfasen får du støtte af og tæt sparring med nuværende kollegaer.

På Sandagervej arbejder vi professionelt sammen ved at være loyale over for vores fælles beslutninger samt have fokus på udvikling af vores samarbejde og vores arbejde med elevernes læring. Vi behandler hinanden ordentligt, taler pænt til hinanden og hjælper hinanden. Vi lægger vægt på positiv energi og godt humør.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er uddannet bygningssnedker, maskinsnedker eller tømrer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning Desuden forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med maskiner.
  • har tålmodighed og lyst til at arbejde med unge mennesker.
  • vil vise vejen for den enkelte unge, så den unge bliver klar til uddannelse eller job.
  • er indstillet på at samarbejde i teams med kollegaer.
  • kan formulere dig både på skrift og i tale.
FGU Trekanten tilbyder
  • et stærkt tværfagligt fællesskab af undervisere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der har et fælles mål om at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring.
  • et godt socialt miljø, hvor trivsel har høj prioritet.
  • formel uddannelse til alle ansatte.
  • frie rammer til selv at planlægge din hverdag og med mulighed for at sætte dit eget præg på værkstedet.
Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales med basis af overenskomst med Uddannelsesforbundet og på basis af din baggrund og erfaring. Ansøgningsfristen er den 1. juni 2023. Første samtale afholdes den 08. juni og evt. anden samtale afholdes den 13. juni. Vi ønsker stillingen besat 1. august 2023. Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer via Jobindex. Find det på Jobindex her.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores uddannelseschef på Sandagervej i Vejle.

{{item.name}}

{{location.name}}

{{selectedPerson.name}}
  • {{location.name}}
Middelfart03

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk