Sommerafslutning

Hvert år holder vi sommerafslutning på vores skoler, før vi går på sommerferie. De elever, der afslutter FGU, bliver fejret med roser og klapsalver. Der kommer også seje kunstnere forbi og giver koncerter, hvor der både er plads til hygge og fest.

 

 

 

 

Festival

Hver sommer afholder vi vores egen FGUs FællesskabsFestival. Temaet er fællesskab, og festivalen er for alle elever på tværs af vores fem skoler. 

I 2023 blev festivalen afholdt i Fredericia. Her dystede eleverne i forskellige fællesskabende aktiviteter, som var arrangeret af Dansk Firmaidræt, mens forskellige upcoming bands gav den gas på scenen. Der var også mulighed for at besøge boder eller slappe af i elevrådenes hyggeoase.

 

 

 

Elevråd

Hver skole har deres eget elevråd. De har indflydelse på dagligdagen på skolen og er med til at gøre det endnu bedre at være elev.

Elevrådet er også dem, der står for at afholde fredagscafé, LAN-party og andre aktiviteter, som skolens elever kunne tænke sig.

Du kan finde mere information om vores elevråd her.

 

 

 

Oplev verden

Du har mulighed for at opleve et andet land sammen med dine holdkammerater og lærere. Vi er nemlig en del af Erasmus+, som giver os mulighed for at sende nogle hold på tur ud i verden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11797 FGU Trekanten Afslutning Sandagervej 069 Kopi

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk