Nyhed - 06 april 2021

Vi er klar med et virtuelt uddannelsestilbud

Fra den 7. april vil vores skole på Boulevarden i Vejle udbyde et virtuelt undervisningstilbud. Tilbuddet hedder FGU Virtuel og er målrettet unge mellem 15 og 25 år, der af forskellige årsager har udfordringer ved at have en skolegang med fysisk fremmøde.

Vi er klar med et virtuelt uddannelsestilbud
Torben Palle Nielsen er skoleleder på FGU Trekanten på Boulevarden i Vejle. Han glæder sig til at starte det nye tilbud op.

Formålet med undervisningstilbuddet er at forberede de unge til at kunne fortsætte på en ungdomsuddannelse med fysisk tilstedeværelse. Det er Ungdommens Uddannelsesvejledning i Vejle, der visiterer unge til det nye uddannelsestilbud.

Vi oplever en gruppe af unge, der ikke er i gang med en ungdomsuddannelse, fordi de har angst eller andre udfordringer, der forhindrer dem i at være fysisk til stede på en skole. Det nye tilbud er en vigtig uddannelsesindsats, der imødekommer disse unge, og som sikrer dem en tryg opstart, hvor de kan arbejde målrettet med deres personlige udfordringer. Det kan være ret afgørende for, at de fortsætter i uddannelse

Undervisning i livsmestring

Undervisningen kommer primært til at foregå virtuelt, men på sigt skal eleverne også deltage i aktiviteter på skolen sammen med deres holdkammerater og underviser. Desuden får eleverne regelmæssige besøg af deres underviser, så de også får en relation til underviseren offline.

Eleverne kommer til at arbejde med deres personlige udfordringer og andre emner, der skal være med til at kvalificere dem til at kunne fortsætte på en ungdomsuddannelse med fysisk fremmøde. Derudover skal de have undervisning i fag som dansk og matematik.

Torben Palle Nielsen er skoleleder på FGU Trekanten på Boulevarden i Vejle. Han glæder sig til at starte det nye tilbud op.

Vi er meget begejstrede for at kunne starte dette nye undervisningstilbud. Vores vigtigste opgave er at hjælpe unge til at tage skridtet videre mod en ungdomsuddannelse eller et job, uanset om de har brug for at udvikle sig personligt, fagligt eller socialt. Det nye tilbud åbner for nogle helt nye muligheder for at kunne inkludere unge og opkvalificere dem til at fortsætte i uddannelse

Artiklen er slut

Læs flere spændende artikler i vores nyhedsarkiv

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.