Erasmus+

FGU Trekanten deltager i Erasmus+-programmet, der er EUs program for uddannelse, unge og idræt i Europa. Programmet for 2021-2027 har fokus på social inklusion, den grønne og digitale omstilling og fremme af unges deltagelse i demokratiet.

FGU Trekanten deltager i programmet for at give elever og ansatte mulighed for at tage ud i verden for at samle inspiration og erfaring. Programmet giver FGU Trekanten mobiliteter og samarbejdsmuligheder, så vi kan sende elever og medfølgende lærere på udlandsophold (2-365 dage), og medarbejdere på efteruddannelse i udlandet.

Xarxa FP

FGU Trekanten er medlem af Xarxa FP, der er en europæisk non-profit organisation, der samler byer fra 15 forskellige EU-lande i et samarbejde omkring erhvervsuddannelser og innovation. Vi udveksler primært elever og lærere til byer, der er en del af Xarxa FP.

Tidligere ophold

Vi sender løbende elever og lærere på udlandsophold. Herunder kan du få indblik i, hvordan opholdene kan se ud.

Finland

I april 2024 var Team KreaKlar fra Boulevarden i Finland. Her besøgte 24 elever og fire lærere uddannelsesinstitutionen Savo Vocational College. Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere om Erasmus+, er du velkommen til at kontakte os.

{{item.name}}

{{location.name}}

{{selectedPerson.name}}
  • {{location.name}}
11797 FGU Trekanten Afslutning Sandagervej 069 Kopi

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.