Nyhed - 07 februar 2023

FGU-elever hjælper familier med madpakkerne

I samarbejde med blandt andet Mødrehjælpen og Føtex giver FGU-elever madpakkehjælp til udsatte familier i Middelfart og omegn.

FGU-elever hjælper familier med madpakkerne

Rugbrød, æbler og ostehaps. Det er bare lidt af indholdet i de knap 70 poser, som FGU Trekantens elever hver uge i december og januar pakker til udsatte familier. Poserne bliver leveret til familier i Middelfart og omegn, der har søgt om hjælpen.

Det er underviser Elizabeth Erbs, der også er frivillig ved Mødrehjælpen, som har været med til at få FGU-eleverne engageret i initiativet.

”Når vores elever har en øv-dag, kan et initiativ som dette sætte tingene i perspektiv. Andre mennesker har også udfordringer. Derudover er vores elever så trofaste, og jeg oplever, at de er glade for at være med til at hjælpe andre,” forklarer Elizabeth Erbs.

Børn manglede madpakker

Initiativet opstod, fordi familier i kølvandet på inflation og dyr december manglede penge til madpakker. Mødrehjælpen, Red Barnet og Børns Voksenvenner har kontakten til nogle af de familier, som har svært ved at finde midler til madpakkerne. Føtex og Bunker Holding har sponsoreret indholdet, og FGU Trekantens elever og medarbejdere i Middelfart og Fredericia hjælper med at pakke og levere madpakkehjælpen til døren.

”Der er familier, der ville have svært ved at give deres børn madpakker med, hvis det ikke var for den her hjælp. Så det gør en stor forskel, og jeg får positive tilbagemeldinger hver uge fra flere af familierne,” siger Elizabeth Erbs.

Det er primært elever fra AGU og Design i Middelfart, der pakker poser, imens eleverne fra Transport & logistik i Fredericia har været med til at planlægge køreruterne.

Billede02
Billede03

Artiklen er slut

Læs flere spændende artikler i vores nyhedsarkiv

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.