Elevportræt - 09 juni 2021

"Jeg føler mig klar til at starte på en ny uddannelse"

"Jeg føler mig klar til at starte på en ny uddannelse"

Efter snart to år på FGU skal Jasmin videre i uddannelse. Hun er nemlig kommet ind på 3D College i Grenå, hvor hun starter efter sommerferien. Her skal hun begynde på grundforløb 1 på VID Medie med fagretningen Computer-Grafik-3D.

Jeg føler mig klar til at starte på en ny uddannelse, og jeg glæder mig til at være lidt mere i den voksne del af livet. I løbet af de seneste år er jeg blevet bedre til at tage imod opgaver i stedet for at sige til mig selv, at jeg ikke kan
Fik nok af lektier og drillerier

Efter folkeskolen startede Jasmin på FGU, fordi hun havde fået nok af lektier og drillerier i timerne. Hun ville videre til en skole, hvor hun kunne arbejde kreativt og få tid til at tænke over sine fremtidsplaner.

Jeg ville væk fra alt det, jeg havde problemer med i folkeskolen, og jeg ville lave noget, som jeg godt kan lide. Altså noget kreativt. Og det et det, jeg gør nu

På nuværende tidspunkt går Jasmin på vores skole i Fredericia, hvor hun er i gang med produktionsgrunduddannelsen (PGU) på Designværkstedet. Her arbejder hun praktisk med forskellige sy- og designopgaver.

Næste skridt er 3D College

Det har ikke været ligetil for Jasmin at finde ud af, hvilken uddannelse der er den rigtige for hende. På FGU har Jasmins underviser og kontaktlærer, Dorte, været med til at undersøge de forskellige muligheder. Og da Dorte foreslog 3D College, var der ingen tvivl.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle, men så fandt Dorte 3D College til mig. Jeg synes, det lyder så fedt, og jeg kan jo rigtig godt lide at tegne, så vi søgte om at komme ind

Artiklen er slut

Læs flere spændende artikler i vores nyhedsarkiv

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.