Nyhed - 20 december 2022

Nyt projekt skal styrke trivsel på FGU i Region Syddanmark

Fem FGU-institutioner går sammen i nyt projekt, der skal styrke trivsel, mental sundhed og positive fællesskaber hos eleverne på FGU. Projektet er støttet af Region Syddanmark med 3,7 millioner.

Nyt projekt skal styrke trivsel på FGU i Region Syddanmark

Region Syddanmark har netop godkendt en projektansøgning fra FGU Trekanten, FGU Syd- og Midtfyn, FGU Kolding & Vejen, FGU Sønderjylland og FGU Fyn på projektet ’Trivsel, mental sundhed og positive fællesskaber på FGU’.

Formålet med projektet er at udvikle et læringsmiljø og en læringskultur på FGU, der understøtter de unges trivsel, mentale sundhed og deres kompetencer til at kunne indgå i positive fællesskaber. Det skal være med til at styrke den enkelte elev i overgangen til job eller uddannelse, som er den opgave, FGU skal være med til at løse.

”Den manglende trivsel blandt unge skal på dagsordenen alle de steder, hvor de unge færdes til dagligt, og selvfølgelig også hos FGU. Med dette projekt kan vi gøre en ekstra indsats for at forbedre trivslen for en gruppe unge, der har særligt brug for hjælp til netop det,” siger Per Jensen, der er vicedirektør og leder af projektafdelingen hos FGU Trekanten.

Og han tilføjer:

”Det er glædeligt, at projektet er et samarbejde mellem fem FGU-institutioner. Vi har alle stor gavn af at sparre med hinanden om de gode og mindre gode erfaringer, vi gør os undervejs.”

Projektet starter i januar 2023 og fortsætter indtil juni 2025.

Artiklen er slut

Læs flere spændende artikler i vores nyhedsarkiv

Luk