Tre uddannelsesspor

På vores fem skoler udbyder vi tre forskellige uddannelsesspor – almen grunduddannelse, produktionsgrunduddannelse og erhvervsgrunduddannelse.

AGU
Almen grunduddannelse

AGU

AGU er for dig, der har brug for at blive bedre til boglige fag – som dansk, matematik og engelsk – for at kunne søge ind på en erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse.

PGU
Produktionsgrunduddannelse

PGU

PGU er for dig, der er vild med praktisk arbejde, men som også gerne vil blive bedre til dansk og matematik. Du kommer til at arbejde på et af skolens værksteder, hvilket gør dig klar til at fortsætte på en erhvervsuddannelse eller i et job.

EGU
Erhvervsgrunduddannelse

EGU

EGU er for dig, der gerne vil i praktik i en virksomhed, så du kan blive klar til at fortsætte på en erhvervsuddannelse eller i et job. Du kommer også til at deltage i skoleforløb med undervisning, som passer til din praktik.

Videoer om sporene

På Børne- og Undervisningsministeriets digitale læringsportal kan du se tre små videoer om AGU-, PGU- og EGU-sporet. Find videoerne på emu.dk her. 

Basis

Basis er for dig, der gerne vil begynde på en af vores skoler mellem vores optag i august og januar.

Som basiselev starter du på et PGU-værksted eller AGU-hold sammen med andre elever. Men det er først ved næstkommende semesterstart, at du bliver indskrevet på et af sporene.

Læs mere

11797 FGU Trekanten Afslutning Sandagervej 069 Kopi

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.