Om FGU Trekanten

FGU Trekanten er en forberedende grunduddannelse med skoler i Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune.

En tredje vej mod uddannelse og job

Uddannelsen er for dig mellem 15 og 25 år, der har brug for at blive klar til at tage skridtet videre mod en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller et job.

Hos os bliver du en del af et læringsfællesskab, hvor du får spændende undervisning med masser af praksis, så du både kommer til at lære med hænderne og med hovedet. På vores skoler har du mulighed for at udvikle dig fagligt, socialt og personligt i et stærkt ungemiljø.

Tre uddannelsesspor

På FGU har vi både almene fag, praktiske fag og praktik. Du kan vælge mellem tre forskellige uddannelsesspor – almen grunduddannelse, produktionsgrunduddannelse og erhvervsgrunduddannelse.

Hvert spor kan tilpasses dine interesser, og på alle spor er det muligt at få undervisning på det niveau, der passer dig.

Læs mere om FGU Trekanten

Organisation
Vision, strategi og pædagogisk didaktisk grundlag
Ledige stillinger
Projekter
Nøgletal
Arbejdspladsvurdering
Elevtrivsel
Ordens- og samværsregler
Prøvehåndbog
Whistleblowerordning
Persondata
Cookiepolitik
11797 FGU Trekanten Afslutning Sandagervej 069 Kopi

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.