FGU Trekanten

Forbereder unge til uddannelse og job

Book en rundvisning på en af vores skoler

Emil og Tanja fortæller om FGU

Hør, hvorfor unge
har valgt FGU Trekanten

Tre uddannelsesspor og mange muligheder

AGU
Almen grunduddannelse

AGU

AGU er for dig, der har brug for at blive bedre til boglige fag – som dansk, matematik og engelsk – for at kunne søge ind på en erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse.

PGU
Produktionsgrunduddannelse

PGU

PGU er for dig, der er vild med praktisk arbejde, men som også gerne vil blive bedre til dansk og matematik. Du kommer til at arbejde på et af skolens værksteder, hvilket gør dig klar til at fortsætte på en erhvervsuddannelse eller i et job.

EGU
Erhvervsgrunduddannelse

EGU

EGU er for dig, der gerne vil i praktik i en virksomhed, så du kan blive klar til at fortsætte på en erhvervsuddannelse eller i et job. Du kommer også til at deltage i skoleforløb med undervisning, som passer til din praktik.

De unge er i fokus

FGU Trekanten er en forberedende grunduddannelse for unge under 25 år, der har brug for at blive klar til at tage skridtet videre mod en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller et job.

Vores elever deltager i spændende og virkelighedsnær undervisning, hvor de bliver udfordret og udvikler sig mod deres individuelle mål. Vi har plads til forskelligheder, og vi har tid og rum til, at den enkelte kan udvikle sig fagligt, socialt og personligt i et stærkt ungemiljø.

Hos os er der trygge rammer med plads til både grin, alvor, fællesskaber og alenetid. Når man er elev på FGU, bliver man en del af et hold med andre unge, hvor den enkelte har sin egen plan og egne mål.

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.