A-holdet

Har du brug for ro og forudsigelighed i hverdagen?

A-holdet er et hold for unge med autisme. Det er et lille hold med maksimum syv elever, hvilket skaber trygge rammer og god tid til den enkelte elev. Der er to lærere tilknyttet holdet.

Fleksibelt skema og høj trivsel

Der er både undervisning i almene fag som dansk og matematik, mulighed for at komme i erhvervstræning hos virksomheder og lave praktisk arbejde på skolens andre værksteder. Eleverne har stor indflydelse på hverdagen, som bliver tilrettelagt efter den enkeltes interesser og behov. 

Vi bruger meget tid på det sociale, og det er vigtigt, at alle trives og har det godt. Det er ikke et krav, at den enkelte elev har et mål med at gå på FGU. Nogle ved, hvad de vil efter FGU, og andre prøver nogle ting af og bliver afklaret løbende.

Trygge rammer

På skolen har vi vores eget lokale, som fungerer som en tryg base. Her har hver elev sin egen plads med bord og afskærmning. I midten af lokalet er der et stort bord, hvor det er muligt at være social og arbejde sammen. Hvis man har brug for at trække sig, har vi et stillerum, hvor man kan lukke døren og sætte sig i en sansestol.

Hvordan bliver jeg en del af holdet?

Det er Billund Kommune, der visiterer elever til holdet. 

Vi er medlem af autismeforeningen.

Mød værkstedets undervisere

{{item.name}}

{{location.name}}

{{selectedPerson.name}}
  • {{location.name}}
11797 FGU Trekanten Afslutning Sandagervej 069 Kopi

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.