FGU Virtuel

FGU Virtuel er for dig, der i længere tid har haft udfordringer ved at møde fysisk ind på en skole, men som virkelig gerne vil lære det igen. På holdet har vi både et virtuelt klasseværelse på Teams og et fysisk lokale på skolen.

Du deltager i online undervisning mandag, tirsdag og torsdag. Onsdag og fredag er der undervisning og sociale aktiviteter på skolen. Inden du starter, får du et hjemmebesøg af din kontaktlærer, så I kan lære hinanden at kende i dine trygge rammer. Kontakt din UU vejleder, hvis et tilbud som dette kan hjælpe dig.

Din skoledag

Onsdage arbejder vi med personlige udfordringer. Du vil lære hjælpsomme værktøjer, som giver mere overskud, så du igen kan lykkes med at have en almindelig hverdag på en skole.

Fredage handler om jeres fællesskab som klasse. Vi spiller spil, går ture, snakker og en masse andet, som vi synes er sjovt og hyggeligt.

Mandag, tirsdag og torsdag undervises du i forskellige emner og i dansk, matematik og PASE (Privatøkonomi, Arbejdspladslære, Samarbejdslære og Erhvervslære).

Forløbet

Det er vigtigt, at du er motiveret for at arbejde med dine personlige udfordringer, og at du har et realistisk ønske om at blive elev på vores fysiske skole eller en anden ungdomsuddannelse. Det er også vigtigt, at du har lyst til at være aktiv i undervisningen. Man kan ikke gå til prøve på holdet. Hvor længe du er elev på holdet, afhænger af dine udfordringer. Vi vurderer det sammen med dig.

Mød holdets underviser

{{item.name}}

{{location.name}}

{{selectedPerson.name}}
  • {{location.name}}
11797 FGU Trekanten Afslutning Sandagervej 069 Kopi

Lyder FGU som noget for dig?

Her kan du læse om, hvordan du bliver elev, og hvordan du kommer på rundvisning på en af vores skoler

Luk

Find det hold, der passer dig

Holdbeskrivelsen laves af en chatbot, som kan være upræcis. Følg link for præcis beskrivelse. Chatbotten husker ikke dialogen. Så hver gang du skriver noget, startes en ny forespørgsel.